Skip to main content

Ενημέρωση - Blog

Εκπαιδευτικά άρθρα και ενημέρωση

Όλα τα μαγειρικά αλάτια αποτελούνται κυρίως από χλωριούχο νάτριο. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οτιδήποτε περιέχουν, εκτός από το χλωριούχο νάτριο, καθώς και το σχήμα των κρυστάλλων αλατιού. Εδώ θα…
Όταν το ωμό ή το μαγειρεμένο κρέας, καθώς και τα πουλερικά αρχίσουν να ξεπαγώνουν και φτάσουν σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 5℃, τα βακτήρια που τυχόν είχαν αναπτυχθεί πριν από την κατάψυξη μπορεί να…
2 μέρες πριν: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Το αλάτι διεισδύει στο κρέας και στεγνώνει ελαφρά το εξωτερικό. Το κρέας θα διατηρήσει καλύτερα τους χυμούς του κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και θα τραγανιστεί στο…
Σε συνεργασία με το ΙΕΚ PRAXIS - ΧΑΛΚΙΔΑ, διοργανώνουμε μια ημερίδα με θέμα την Κρεοτεχνία. Είσοδος δωρεάν με προεγγραφή στο ΙΕΚ PRAXIS - περιορισμένος αριθμός θέσεων! Πόλη Χαλκίδα Ημερομηνία 06…