Ενημέρωση - Blog
Εκπαιδευτικά άρθρα και ενημέρωση

Διάφορα είδη άλατος για μαγειρική χρήση
Όλα τα μαγειρικά αλάτια αποτελούνται κυρίως από χλωριούχο νάτριο. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι οτιδήποτε περιέχουν, εκτός από το χλωριούχο νάτριο, καθώς και το σχήμα των κρυστάλλων αλατιού. Εδώ θα…

Ασφαλείς Μέθοδοι Απόψυξης Για Οικιακή Χρήση
Όταν το ωμό ή το μαγειρεμένο κρέας, καθώς και τα πουλερικά αρχίσουν να ξεπαγώνουν και φτάσουν σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 5℃, τα βακτήρια που τυχόν είχαν αναπτυχθεί πριν από την κατάψυξη μπορεί να…

Εσείς πότε αλατίζετε την μπριζόλα σας πριν, κατά την διάρκεια ή μετά το ψήσιμο;
2 μέρες πριν: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Το αλάτι διεισδύει στο κρέας και στεγνώνει ελαφρά το εξωτερικό. Το κρέας θα διατηρήσει καλύτερα τους χυμούς του κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και θα τραγανιστεί στο…

Ημερίδα: Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία
Σε συνεργασία με το ΙΕΚ PRAXIS - ΧΑΛΚΙΔΑ, διοργανώνουμε μια ημερίδα με θέμα την Κρεοτεχνία.
Είσοδος δωρεάν με προεγγραφή στο ΙΕΚ PRAXIS - περιορισμένος αριθμός θέσεων!
Πόλη
Χαλκίδα
Ημερομηνία
06…