Skip to main content

Ημερίδα: Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία

Σε συνεργασία με το ΙΕΚ PRAXIS - ΧΑΛΚΙΔΑ, διοργανώνουμε μια ημερίδα με θέμα την Κρεοτεχνία.

Είσοδος δωρεάν με προεγγραφή στο ΙΕΚ PRAXIS - περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Πόλη

Χαλκίδα

Ημερομηνία

06/11/2019  1700-2000

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  • Επιλογή σφαγίου (θεωρία)
  • Αμερικάνικες κοπές γρήγορου ψησίματος (Θεωρία)
  • Τεμαχισμός σε κιλότο και λάπα (πρακτική επίδειξη)
  • Γαλλική κοπή σε χοιρινη μπρζόλα
  • Παρασκευάσματα με βάση το κιμάς

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία απευθύνεται σε παραδοσιακούς κρεοπώλες ή σε μάγειρες οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στην σύγχρονη αντίληψη μαγειρικής αξιοποίησης του κρέατος.