
Ημερίδα: Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία
Σε συνεργασία με το ΙΕΚ PRAXIS - ΧΑΛΚΙΔΑ, διοργανώνουμε μια ημερίδα με θέμα την Κρεοτεχνία.
Είσοδος δωρεάν με προεγγραφή στο ΙΕΚ PRAXIS - περιορισμένος αριθμός θέσεων!
Πόλη
Χαλκίδα
Ημερομηνία
06/11/2019 1700-2000
Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
- Επιλογή σφαγίου (θεωρία)
- Αμερικάνικες κοπές γρήγορου ψησίματος (Θεωρία)
- Τεμαχισμός σε κιλότο και λάπα (πρακτική επίδειξη)
- Γαλλική κοπή σε χοιρινη μπρζόλα
- Παρασκευάσματα με βάση το κιμάς
Σε ποιους απευθύνεται
Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία απευθύνεται σε παραδοσιακούς κρεοπώλες ή σε μάγειρες οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος.
Εκπαιδευτικοί Στόχοι
Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στην σύγχρονη αντίληψη μαγειρικής αξιοποίησης του κρέατος.