Ενημέρωση
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ενημέρωση
Με αυτό τον τρόπο το αρνί μεριδοποιείται σε παιδάκια για γρήγορο ψήσιμο.. αποστέωση σε μπούτι και σπάλα..γαλλική κοπή στη ράχη...
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ενημέρωση
Οι Σχολές Κρέατος Μπατσολάκης σας καλωσορίζουν στην νέα μας παρουσία στο διαδίκτυο.
Μέσα από τον νέο μας ιστότοπο μπορείτε πλέον να γραφτείτε στα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν, να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τον τομέα του κρέατος καθώς και να δείτε μια αναλυτική λίστα με τα συνεργαζόμενα κέντρα μας.
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ενημέρωση
Το κρέας αποτελεί ένα καταναλωτικό προϊόν με σημαντική διατροφική και οικονομική αξία.
Η πίεση των καταναλωτών για φθηνό σχετικά κρέας σε συνδυασμό με το υψηλό εγχώριο κόστος παραγωγής στα βοοειδή και στα χοιρινά οδηγεί σε αθρόες εισαγωγές. Οι εισαγωγές αυτές πλήττουν οικονομικά την χώρα ενώ η υπερκατανάλωση βιομηχανικού κρέατος ίσως έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία του τελικού καταναλωτή.
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ενημέρωση
Παρουσίαση φωτογραφικού υλικού.
Σελίδα 6 από 6