ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΩΝ
Παρουσίαση - Περιγραφή
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ-
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αρκαδίας 26 και, Λεωφ. Μεσογείων, Αθήνα
ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 80€
Το σεμινάριο αφορά τους επίσημους ελέγχους που διενεργούνται στα κρεοπωλεία και τα παρασκευαστήρια κρεοπωλείων είτε μεμονωμένα είτε ως τμήματα υπεραγορών τροφίμων από:
1η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης κρεοπωλείου-υγειονομικοί όροι λειτουργίας.
2η ώρα: Μεταφορά κρέατος, κανόνες διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, επισήμανση-ιχνηλασιμότητα κρέατος, διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων.
3η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης, λειτουργία παρασκευαστηρίων κρεοπωλείου, παρασκευάσματα κρέατος.
4η ώρα: Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στο κρεοπωλείο-ορθή υγιεινή πρακτική-HACCP,αρχεία που πρέπει να τηρούνται.
Για πληροφορίες - εγγραφές αποστολή στο
-
Διάρκεια
Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
-
Κόστος
Συνολικό κόστος σεμιναρίου
Πληροφορίες Εγγραφής
Μπορείτε να εγγραφείτε στα σεμινάρια μας απευθείας στα συνεργαζόμενα κέντρα. Τα τμήματα ανά πόλη ξεκινάνε σε διαφορετικές ημερομηνίες οπότε καλό είναι να αφήσετε τα στοιχεία σας και να σας ενημερώσουμε πότε ξεκινάει το επόμενο.
Για την εγγραφή χρειαζόμαστε:
- Ταυτότητα
- Απολυτήριο Γυμνασίου (μόνο για σεμινάριο Κρεοπώλη)
- Προκαταβολή των διδάκτρων