ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ-
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αρκαδίας 26 και, Λεωφ. Μεσογείων, Αθήνα
ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 80€
Το σεμινάριο αφορά τους επίσημους ελέγχους που διενεργούνται στα κρεοπωλεία και τα παρασκευαστήρια κρεοπωλείων είτε μεμονωμένα είτε ως τμήματα υπεραγορών τροφίμων από:
1η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης κρεοπωλείου-υγειονομικοί όροι λειτουργίας.
2η ώρα: Μεταφορά κρέατος, κανόνες διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, επισήμανση-ιχνηλασιμότητα κρέατος, διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων.
3η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης, λειτουργία παρασκευαστηρίων κρεοπωλείου, παρασκευάσματα κρέατος.
4η ώρα: Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στο κρεοπωλείο-ορθή υγιεινή πρακτική-HACCP,αρχεία που πρέπει να τηρούνται.
Για πληροφορίες - εγγραφές αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλ.: 6945998781 (10:00 - 16:00)