Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ (Επιπέδου 1)
Παρουσίαση - Περιγραφή
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάση της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 90€, εκ των οποίων τα 60€ αφορούν στην κατάρτιση και τα 30€ στο παράβολο του ΕΦΕΤ.
Δημιουργείται νέο τμήμα με ημέρες υλοποίησης 11/9 και 13/9. Δεχόμαστε εγγραφές έως 29/6!
Πληροφορίες - Εγγραφές:
- Κομοτηνή: Γ. Νικολάου 6, 25310-82903
- Αθήνα: Π. Τσαλδάρη 121, Καλλιθέα, 211-0124693, 6945998781
- Μυτιλήνη: Εφταλιώτου 11, 225102995
Πραγματοποιείται και εξ αποστάσεως!
Πρόγραμμα - Θεματολογία
Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 10 ώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται ως δύο μαθήματα θεωρητικής κατάρτισης, διάρκειας 5 ωρών και περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
-
Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
-
Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
-
Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
-
Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
-
Το Εργασιακό Περιβάλλον
-
Πρακτικές καθαρισμού
-
Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
-
Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων
-
Διάρκεια10 ώρες (2 ημέρες - 5 ώρες/ημέρα)
Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
-
Κόστος90€
Συνολικό κόστος σεμιναρίου
Πληροφορίες Εγγραφής
Μπορείτε να εγγραφείτε στα σεμινάρια μας απευθείας στα συνεργαζόμενα κέντρα. Τα τμήματα ανά πόλη ξεκινάνε σε διαφορετικές ημερομηνίες οπότε καλό είναι να αφήσετε τα στοιχεία σας και να σας ενημερώσουμε πότε ξεκινάει το επόμενο.
Για την εγγραφή χρειαζόμαστε:
- Ταυτότητα
- Απολυτήριο Γυμνασίου (μόνο για σεμινάριο Κρεοπώλη)
- Προκαταβολή των διδάκτρων