-
Διάρκεια
Σύνολικές ώρες σεμιναρίου -
Κόστος
Συνολικό κόστος σεμιναρίου
Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όποιον θέλει να απασχοληθεί σε μία μόνιμη, καλά αμειβόμενη εργασία. Το Σεμινάριο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε και κάποιος χωρίς εμπειρία στον χώρο της εστίασης, να μπορέσει να ξεκινήσει να εργάζεται.
Αποτελείται από 12 ώρες Εξ'αποστάσεως Θεωρητικής Κατάρτισης, 3 ημέρες από 4 ώρες την ημέρα, και 18 ώρες Δια Ζώσης Πρακτικής Εκπαίδευσης στην Αθήνα, 3 ημέρες από 6 ώρες την ημέρα, οι οποίες θα σας εξοπλίσουν πλήρως με όλα τα εφόδια που αφορούν στα στάδια του σωστού ψησίματος αλλά και του άρτιου τυλίγματος.
Το Σεμινάριο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τις εξής ενότητες:
- Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.
- Είδη και κομμάτια κρέατος, κατάλληλα για κάθε είδους προϊόν (γύρος, κεμπάπ, μπιφτέκι, κλπ).
- Ιδανικές αναλογίες ζωικού λίπους και κρέατος για κάθε προϊόν.
- Συνδυασμός μπαχαρικών.
- Σωστή διαδικασία ζύμωσης.
- Κατάλληλοι τρόποι ψησίματος και κοψίματος για κάθε προϊόν.
- Δοκιμασμένες παραδοσιακές συνταγές.
- Κατάλληλοι συνδυασμοί συνοδευτικών.
- Τρόπος τυλίγματος.
- Τρόπος μεριδοποίησης για σερβίρισμα.
Το Συνολικό Κόστος του Σεμιναρίου ανέρχεται στα 290€.
Ισχύει η ειδική τιμή των 190€ για ανέργους, φοιτητές/απόφοιτους σχολών μαγειρικής
Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
- Alpha Bank: Επωνυμία: ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, IBAN Αρ. λογαριασμού: GR6001409100910002002013850
- Εθνική Τράπεζα: Επωνυμία: ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, IBAN Αρ. λογαριασμού: GR3201105420000054220286113
Στο τέλος δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Η Σχολή μας σε συνεργασία με την Ένωση των εν Αθήναις, Πειραιώς και υπόλοιπο Αττικής Ψητοπωλών - Παρασκευαστών Σουβλακίων "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ" εγγυάται αμειβόμενη εργασία σε κάποια επιχείρηση, μέλος της Ένωσης στο νομό Αττικής.