Ψήστης – Τυλιχτής

  • Διάρκεια
    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
    30 ώρες
  • Κόστος
    Συνολικό κόστος σεμιναρίου
    290€

 

Σεμινάριο "Ψήστης-Τυλιχτής"

Αναζητάτε μια μόνιμη και αμειβόμενη εργασία στον χώρο της εστίασης;

Το Σεμινάριο της Σχολής μας "Ψήστης-Τυλιχτής" αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όλους, καθώς δεν απευθύνεται μόνο σε έμπειρους επαγγελματίες, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να εισέλθουν στον χώρο και να έχουν άμεσα μια σταθερή θέση εργασίας.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο:

30 ώρες κατάρτισης, εκ των οποίων 12 ώρες ασύγχρονης θεωρητικής κατάρτισης και 18 ώρες δια ζώσης πρακτικής εκπαίδευσης (3 μαθήματα των 6 ωρών) στην περιοχή της Αττικής.

Οι συμμετέχοντες θα εξοπλιστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις για το σωστό ψήσιμο και το άψογο τύλιγμα.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Κόστος:

Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι 290€.

Στο τέλος του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφές:

Για την δέσμευση της θέσης σας μπορείτε να αποστείλετε στο sxolikreatos@gmail.com τα εξής:

  • Αντίγραφο ταυτότητας
  • ΑΦΜ
  • Κινητό επικοινωνίας
  • Αποδεικτικό κατάθεσης
Οι καταθέσεις γίνονται ονομαστικά στον λογαριασμό της Σχολής μας:
 
Τράπεζα Alpha Bank
Επωνυμία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ Ι.Κ.Ε.
IBAN Αρ. λογαριασμού GR4801409100910002002021050
Τράπεζα Εθνική Τράπεζα
Επωνυμία ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ Ι.Κ.Ε.
IBAN Αρ. λογαριασμού GR3101103780000037801478779

 

Πληρωμή με IRIS  ΑΦΜ:801591237 ΚΙΝ:6945998781

Πληροφορίες και επικοινωνία:

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας:

Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε τις δεξιότητες που θα ανοίξουν νέες πόρτες για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση! Εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε ένα σεμινάριο που θα αναβαθμίσει τις γνώσεις και τις επαγγελματικές σας δεξιότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

  • Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.
  • Είδη και κομμάτια κρέατος, κατάλληλα για κάθε είδους προϊόν (γύρος, κεμπάπ, μπιφτέκι, κλπ).
  • Ιδανικές αναλογίες ζωικού λίπους και κρέατος για κάθε προϊόν.
  • Συνδυασμός μπαχαρικών.
  • Σωστή διαδικασία ζύμωσης.
  • Κατάλληλοι τρόποι ψησίματος και κοψίματος για κάθε προϊόν.
  • Δοκιμασμένες παραδοσιακές συνταγές.
  • Κατάλληλοι συνδυασμοί συνοδευτικών.
  • Τρόπος τυλίγματος.
  • Τρόπος μεριδοποίησης για σερβίρισμα.

Copyright © 2024 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής