Γαλλικός Τεμαχισμός
Παρουσίαση - Περιγραφή
Πρόγραμμα - Θεματολογία
Θεματολογία Σεμιναρίου
- Τεμαχισμός Εμπρόσθιο Τμήμα
Α/Α |
ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΤΕΜΑΧΙΟ |
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ |
1 |
Joue Entière (Μάγουλα) |
Joue |
2 |
Bajoue |
|
3 |
Hampe (διάφραγμα) |
|
4 |
Onglet (στήλες διαφράγματος) |
|
5 |
Collier (ελιά ή τράχηλος) |
Veine Grasse |
6 |
Veine Maigre |
|
7 |
Saignée |
|
8 |
Griffe |
|
9 |
Basse Côte Entière (Σπαλομπριζόλα) |
Filet Mignon (Φιλετάκι) |
10 |
Persillé |
|
11 |
Derrière de Paleron |
|
12 |
Intercostaux |
|
13 |
Basse Côte |
|
14 |
Pis (Στήθος) |
Bateu |
15 |
Gros Bout de Poitrine |
|
16 |
Milieu de Poitrine |
|
17 |
Tendron |
|
18 |
Flanchet |
|
19 |
Panneau (Στηθοπλευρά) |
Plat de Côtes Découvert |
20 |
Plat de Côtes Couvert |
|
21 |
Bavette à pot-au-feu |
|
22 |
Mandoline (Σπάλα) |
Jumeau à Bifteck |
23 |
Paleron |
|
24 |
Macreuse à Bifteck |
|
25 |
Dessus de Pallete Dessus de côtes |
|
26 |
||
Dessus de Pallete Merlan |
||
27 |
||
28 |
Dessus de Pallete Surprise |
|
29 |
Jarret Avant (Κότσι) |
|
30 |
Charolaise |
|
31 |
Jumeau à pot-au-feu (Ποντικός) |
|
32 |
Macreuse à pot-au-feu |
|
33 |
Milieu de Train de Côtes (Μπριζόλα) |
Dessus de Côtes |
34 |
Carré de Côtes |
- Τεμαχισμός Οπίσθιο Τμήμα
35 |
Faux-Filet (Κόντρα) |
Côtes de Faux-Filet |
36 |
Faux-Filet à griller |
|
37 |
Carré de Faux-Filet |
|
38 |
Rôti de Faux-Filet |
|
39 |
Filet (Φιλέτο) |
|
40 |
Bavettes (Λάπα) |
Bavette d’aloyau (έσω λοξός κοιλιακός) |
41 |
Bavette de Flanchet (ορθός κοιλιακός) |
|
42 |
Peauciers |
|
43 |
Hanche - Rumsteck (Κιλότο) |
Coeur de rumsteck |
44 |
Fillet de rumsteck, |
|
45 |
Aiguillette de rumsteck |
|
46 |
Sacro-coccygien lateral et extrémité du transversaire épineux) |
|
47 |
Aiguillette Baronne (ο τείνων την πλατεία περιτονία μυς) |
|
48 |
Araignée (Αράχνη) |
|
49 |
Semelle (ουρά με νουά) |
Gîte Noix (Δικέφαλος μηριαίος μυς ή Ουρά) |
50 |
Aiguillette de gîte noix |
|
51 |
Rond de gîte noix (Ημιτενοντώδης μυς ή Νουά) |
|
52 |
Nerveux de gîte noix (Γαστροκνήμιος μυς ή Τορτουγκίτα) |
|
53 |
Culotte |
|
54 |
Tranche (στρογγυλό)) |
Mouvant (έσω πλατύς και μέσος πλατύς) |
55 |
Rond de Tranche (ορθός μηριαίος) |
|
56 |
Plat de Tranche (έξω πλατύς μυς) |
|
57 |
Nourrice |
|
58 |
Tende de Tranche Entière (τρανς) |
Dessus de Tranche (Ισχνός μυς) |
59 |
Merlan (Ραπτικός μυς) |
|
60 |
Poire (Κτενίτης μυς) |
|
61 |
Fausse Araignée (Θυρεοειδείς ή Αράχνη) |
|
62 |
Tende de Tranche (Ημιυμενώδης και Προσαγωγός του μηρού) |
|
63 |
Gîte Arrière (κότσι) |
Jarret Arrière |
64 |
Joint de Gîte |
|
65 |
Queue (ουρά) |
|
-
Διάρκεια12 ώρες
Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
-
Κόστος390€
Συνολικό κόστος σεμιναρίου
Πληροφορίες Εγγραφής
Μπορείτε να εγγραφείτε στα σεμινάρια μας απευθείας στα συνεργαζόμενα κέντρα. Τα τμήματα ανά πόλη ξεκινάνε σε διαφορετικές ημερομηνίες οπότε καλό είναι να αφήσετε τα στοιχεία σας και να σας ενημερώσουμε πότε ξεκινάει το επόμενο.
Για την εγγραφή χρειαζόμαστε:
- Ταυτότητα
- Απολυτήριο Γυμνασίου (μόνο για σεμινάριο Κρεοπώλη)
- Προκαταβολή των διδάκτρων