Βασικές Αρχές Μαγειρικής Κρέατος

  • Διάρκεια
    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
    10 ώρες
  • Κόστος
    Συνολικό κόστος σεμιναρίου
    120€

Βασικές Αρχές Μαγειρικής Κρέατος

  • Πως διακρίνουμε τα κρέατα;
  • Ποιες είναι οι βασικές τεχνικές μαγειρέματος;
  • Πως μαγειρεύουμε τον συνδετικό ιστό;

Προτείνουμε το κατάλληλο τρόπο μαγειρέματος για το κάθε τεμάχιο.

Συμπεριλαμβάνεται παρουσίαση στο βασικό τεμαχισμό.

Εξ' αποστάσεως σεμινάριο 4 ωρών σύγχρονης διδασκαλίας και 6 ωρών ασύγχρονης.

Σε διάφορες ημερομηνίες όλη την χρονιά!

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

 

Τα τεμάχια του κρέατος

Τα είδη μαγειρέματος

Οι άλμες

Εξοπλισμός


Copyright © 2024 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής