Skip to main content
Σεμινάρια - Παρουσίαση

Βασικές Αρχές Μαγειρικής Κρέατος

Παρουσίαση - Περιγραφή

Βασικές Αρχές Μαγειρικής Κρέατος

  • Πως διακρίνουμε τα κρέατα;
  • Ποιες είναι οι βασικές τεχνικές μαγειρέματος;
  • Πως μαγειρεύουμε τον συνδετικό ιστό;

Προτείνουμε το κατάλληλο τρόπο μαγειρέματος για το κάθε τεμάχιο.

Συμπεριλαμβάνεται παρουσίαση στο βασικό τεμαχισμό.

Εξ' αποστάσεως σεμινάριο 4 ωρών σύγχρονης διδασκαλίας και 6 ωρών ασύγχρονης.

Σε διάφορες ημερομηνίες όλη την χρονιά!

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 

 

Πρόγραμμα - Θεματολογία

Τα τεμάχια του κρέατος

Τα είδη μαγειρέματος

Οι άλμες

Εξοπλισμός


  • Διάρκεια
    10 ώρες

    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου

  • Κόστος
    120€

    Συνολικό κόστος σεμιναρίου

Σύνδεση μελών σε Eclass

Logo

Πληροφορίες Εγγραφής

Μπορείτε να εγγραφείτε στα σεμινάρια μας απευθείας στα συνεργαζόμενα κέντρα. Τα τμήματα ανά πόλη ξεκινάνε σε διαφορετικές ημερομηνίες οπότε καλό είναι να αφήσετε τα στοιχεία σας και να σας ενημερώσουμε πότε ξεκινάει το επόμενο.

Για την εγγραφή χρειαζόμαστε:

  • Ταυτότητα
  • Απολυτήριο Γυμνασίου (μόνο για σεμινάριο Κρεοπώλη)
  • Προκαταβολή των διδάκτρων