-
Διάρκεια
Σύνολικές ώρες σεμιναρίου -
Κόστος
Συνολικό κόστος σεμιναρίου
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) και σπουδαστές μαγειρικής οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.
Το σεμινάριο αποτελείται από 5 ώρες θεωρητικής ασύγχρονης εκπαίδευσης η οποία πραγματοποιείται εξ' αποστάσεως μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και 5 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης η οποία γίνεται με φυσική παρουσία στο εργαστήριό μας στην Αθήνα.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Στο τέλος δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο απαιτείται προκαταβολή του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τραπεζικοί Λογαριασμοί
-
Alpha Bank
IBAN: GR4801409100910002002021050
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ΙΚΕ -
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR3101103780000037801478779
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ΙΚΕ
Θεματολογία
- Σύγχρονος τεμαχισμός (γαλλική και αμερικάνικη κοπή)
- Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
- Παρασκευάσματα από αρνί, χοιρινό, βόειο και κοτόπουλο
- Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος - κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
- Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος