Το κρέας στην εστίαση (βόειο)

  • Ημ/νία Έναρξης
    Ημ/νία Έναρξης Σεμιναρίου
    18 Απριλίου 2021
  • Διάρκεια
    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
    4 ώρες (10:00 - 14:00)
  • Κόστος
    Συνολικό κόστος σεμιναρίου
    80€ (55€ για εγγραφές μέχρι 15/04, για σπουδαστές ΙΕΚ μαγειρικής και μάγειρες, για εγγραφές άνω των 3 ατόμων)

​Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) και κρεοπώλες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.

Πραγματοποιείται εξ' αποστάσεως μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο απαιτείται προκαταβολή του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τραπεζικοί Λογαριασμοί
Alpha  Bank
Επώνυμο/Επωνυμία : ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ
Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
IBAN Αρ. λογαριασμού :GR6001409100910002002013850

 

Εθνική Τράπεζα
Επώνυμο/Επωνυμία : ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ
Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Αριθμός λογαριασμού: 54220286113
IBAN Αρ. λογαριασμού : GR3201105420000054220286113

Θεματολογία

  • Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
  • Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος - κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
  • Παρασκευάσματα
  • Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Copyright © 2021 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής