Το κρέας στην εστίαση (βόειο)

  • Ημ/νία Έναρξης
    Ημ/νία Έναρξης Σεμιναρίου
    28 Ιουνίου 2020
  • Διάρκεια
    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
    4 ώρες
  • Κόστος
    Συνολικό κόστος σεμιναρίου
    90€ (60€ για εγγραφές μέχρι 19/06)

​Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις οι οποίες θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.

Υπάρχει η δυνατότητα της εξ' αποστάσεως παρακολούθησης του σεμιναρίου μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας.

Θεματολογία

  • Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
  • Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος - κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
  • Παρασκευάσματα
  • Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Copyright © 2020 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής