• Διάρκεια
  Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
  12 ώρες
 • Κόστος
  Συνολικό κόστος σεμιναρίου
  180 €

Σεμινάριο διάρκειας 16 ωρών που αποτελείται από 12 ώρες ασύγχρονης εξ ’αποστάσεως θεωρητικής και 4 ώρες πρακτικής κατάρτισης και απευθύνεται σε πωλητές τυριών – αλλαντικών σε υπεραγορά ή γκουρμέ κατάστημα, σεφ εστιατορίων (wine bar, bar restaurant, ουζερί), καθώς και κρεοτέχνες που ενδιαφέρονται να προσθέσουν πάγκο τυριών - αλλαντικών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργεί γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν σε ολόκληρο τον κύκλο των εδεσμάτων, από την παραγωγή έως την πώληση. Το συνολικό κόστος του Σεμιναρίου είναι 180€. Το Σεμινάριο περιλαμβάνει 3 βασικές κατηγορίες εδεσμάτων:

 • αλλαντικά,
 • τυροκομικά,
 • αλίπαστα, αλοιφές, τουρσιά.

Η θεωρητική κατάρτιση αποτελείται από παρουσίαση του κάθε εδέσματος και περιλαμβάνει τα βασικά είδη, τις πιο γνωστές ετικέτες καθώς και οδηγό γευσιγνωσίας.

Επιπρόσθετα, περιλαμβάνονται βίντεο παρουσίασης που αφορούν στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, στις διάφορες κοπές που εφαρμόζονται για την πώληση ή την παρουσίαση των εδεσμάτων, στο σωστό τύλιγμα, στη δημιουργία ποικιλίας-πλατό-συνδυασμοί με ποτά (κρασί, ουίσκι, τσίπουρο κλπ.) καθώς και στην παρουσίαση στο ψυγείο.

Η πρακτική κατάρτιση περιλαμβάνει εφαρμογή όλων όσων καλύπτονται στη θεωρητική κατάρτιση, από έμπειρο καθηγητή-δεξιοτέχνη.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Copyright © 2021 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής