Σύγχρονος Τεμαχισμός και Εστίαση

  • Ημ/νία Έναρξης
    Ημ/νία Έναρξης Σεμιναρίου
    11 Απριλίου 2022
  • Διάρκεια
    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
    20 ώρες
  • Κόστος
    Συνολικό κόστος σεμιναρίου
    280€ (220€ για εγγραφές μέχρι 31/03)

​Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) και σπουδαστές μαγειρικής οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.

Το σεμινάριο αποτελείται από 12 ώρες θεωρητικής ασύγχρονης εκπαίδευσης η οποία πραγματοποιείται εξ' αποστάσεως μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και 8 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης η οποία γίνεται με φυσική παρουσία στο εργαστήριό μας στην Αθήνα τις ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 11/04/2022, 17:00 - 21:00
  • Τρίτη 12/04/2022, 17:00 - 21:00

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Στο τέλος δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο απαιτείται προκαταβολή του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

  • Alpha  Bank

Επώνυμο/Επωνυμία : ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ

Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

IBAN Αρ. λογαριασμού :GR6001409100910002002013850

  • Εθνική Τράπεζα

Επώνυμο/Επωνυμία : ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ

Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Αριθμός λογαριασμού: 54220286113

IBAN Αρ. λογαριασμού : GR320110542000005422028611

Θεματολογία

  • Σύγχρονος τεμαχισμός (γαλλική και αμερικάνικη κοπή)
  • Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
  • Παρασκευάσματα από αρνί, χοιρινό, βόειο και κοτόπουλο
  • Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος - κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
  • Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Copyright © 2022 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής