- 11 Απριλίου 2022
Ημ/νία Έναρξης
Ημ/νία Έναρξης Σεμιναρίου - 20 ώρες
Διάρκεια
Σύνολικές ώρες σεμιναρίου - 280€ (220€ για εγγραφές μέχρι 31/03)
Κόστος
Συνολικό κόστος σεμιναρίου
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) και σπουδαστές μαγειρικής οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.
Το σεμινάριο αποτελείται από 12 ώρες θεωρητικής ασύγχρονης εκπαίδευσης η οποία πραγματοποιείται εξ' αποστάσεως μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας και 8 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης η οποία γίνεται με φυσική παρουσία στο εργαστήριό μας στην Αθήνα τις ημερομηνίες:
- Δευτέρα 11/04/2022, 17:00 - 21:00
- Τρίτη 12/04/2022, 17:00 - 21:00
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Στο τέλος δίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο απαιτείται προκαταβολή του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τραπεζικοί Λογαριασμοί
- Alpha Bank
Επώνυμο/Επωνυμία : ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ
Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ
IBAN Αρ. λογαριασμού :GR6001409100910002002013850
- Εθνική Τράπεζα
Επώνυμο/Επωνυμία : ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ
Όνομα: ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αριθμός λογαριασμού: 54220286113
IBAN Αρ. λογαριασμού : GR320110542000005422028611
Θεματολογία
- Σύγχρονος τεμαχισμός (γαλλική και αμερικάνικη κοπή)
- Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
- Παρασκευάσματα από αρνί, χοιρινό, βόειο και κοτόπουλο
- Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος - κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
- Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος