Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ΕΦΕΤ (Επιπέδου 1)

  • Διάρκεια
    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
    10 ώρες (2 ημέρες - 5 ώρες/ημέρα)
  • Κόστος
    Συνολικό κόστος σεμιναρίου
    90€

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάση της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (εξ' αποστάσεως εκπαίδευση).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 90€, εκ των οποίων τα 60€ αφορούν στην κατάρτιση και τα 30€ στο παράβολο του ΕΦΕΤ.

Πληροφορίες - Εγγραφές:

  • Κομοτηνή: Γ. Νικολάου 6, 25310-82903
  • Αθήνα: Π. Τσαλδάρη 121, Καλλιθέα, 211-0124693, 6945998781

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Copyright © 2021 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής