- 10 ώρες (2 ημέρες - 5 ώρες/ημέρα)
Διάρκεια
Σύνολικές ώρες σεμιναρίου - 90€
Κόστος
Συνολικό κόστος σεμιναρίου
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάση της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (εξ' αποστάσεως εκπαίδευση).
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 90€, εκ των οποίων τα 60€ αφορούν στην κατάρτιση και τα 30€ στο παράβολο του ΕΦΕΤ.
Πληροφορίες - Εγγραφές:
- Κομοτηνή: Γ. Νικολάου 6, 25310-82903
- Αθήνα: Π. Τσαλδάρη 121, Καλλιθέα, 211-0124693, 6945998781