Σχολή Κρέατος

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ-
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ  ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

 

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 17:30- 21:30  (ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ  07/12/2019)

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  Αρκαδίας 26 και, Λεωφ. Μεσογείων, Αθήνα

ΑΞΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 80€

 Το σεμινάριο αφορά τους επίσημους ελέγχους που διενεργούνται στα κρεοπωλεία και τα παρασκευαστήρια κρεοπωλείων είτε μεμονωμένα είτε ως τμήματα υπεραγορών τροφίμων από:

1)Τις Διευθύνσεις Υγειονομικού κατά την διαδικασία αδειοδότησης και τους επίσημους ελέγχους
2) Τις Διευθύνσεις Εμπορίου (κανόνες Δ.Ι.Ε.Π.Π.Υ.)
3)Τα Τμήματα Κτηνιατρικής κατά την αδειοδότηση παρασκευαστηρίων κρεοπωλείου και τους επίσημους ελέγχους.
4)Τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων και τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  όσο αφορά την ιχνηλασιμότητα  και την επισήμανση του κρέατος.
5)Τον ΕΦΕΤ που διενεργεί οριζόντιους ελέγχους.
  - 
Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης -- ποιός ελέγχει τι

 

1η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης κρεοπωλείου-υγειονομικοί όροι λειτουργίας.

 

2η ώρα: Μεταφορά κρέατος, κανόνες διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, επισήμανση-ιχνηλασιμότητα κρέατος, διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων.

 

3η ώρα: Διαδικασία αδειοδότησης, λειτουργία παρασκευαστηρίων κρεοπωλείου, παρασκευάσματα κρέατος.

 

4η ώρα: Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων στο κρεοπωλείο-ορθή υγιεινή πρακτική-HACCP,αρχεία που πρέπει να  τηρούνται.

 Για πληροφορίες - εγγραφές αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο  τηλ.:  6945998781 (10:00 - 16:00)

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Copyright © 2019 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής