Σχολή Κρέατος

 

Το κρέας στην εστίαση

  • Διάρκεια
    Σύνολικές ώρες σεμιναρίου
    12 ώρες
  • Κόστος
    Συνολικό κόστος σεμιναρίου
    290€

​Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (ιδιοκτήτες, μάγειρες κτλ) οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις οι οποίες θα τους επιτρέψουν να λάβουν την μέγιστη ωφέλεια από τεμάχια κρέατος τόσο από γευστικής όσο και από οικονομικής άποψης.

Θεματολογία

  • Εξελίξεις στην νομοθεσία εγκαταστάσεων -προϊόντων εστίασης
  • Γενική διαχείριση αποθήκης κρέατος
  • Το βόειο κρέας (φυλές, ανατομία, ίνες κτλ)
  • Ενδεδειγμένη Μαγειρική αξιοποίηση διαφορετικών τεμαχίων κρέατος - κατάλληλος εξοπλισμός, κατάλληλη τεχνική, καρύκευση κτλ
  • Παρασκευάσματα

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.


Copyright © 2019 Σχολή Κρέατος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής